Wij vaccineren NIET..! Een onthutsende Duitse docu..

0
215


 Door GuidoJ.28 december 2018Een onthutsende Duitse docu..

Wij vaccineren NIET..!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Vaccinaties worden beschouwd als het beste wat de moderne geneeskunde te bieden heeft. In die zin spreken sommige over de Heilige Vaccinatiegraal.. Er mag niets nadelig over vaccins gezegd worden, zo lijkt het. Er mag NIET worden getwijfeld, zéker niet in het openbaar, over de werking van de vaccins. Je bent dan al snel een complotdenker of iets dergelijks.. Over de nadelige en soms verschrikkelijke bijwerkingen van vaccinaties mag niet gesproken. Want die worden natuurlijk ook weer ontkend en verweten aan andere oorzaken dan vaccins. Want nogmaals: vaccins en vaccinaties zijn Heilig.. 

Maar laten wij dan nogmaals jou deze informatie aanbieden, zodat je met een open mind ZELF kunt oordelen. Als je tenminste ZELF WILT oordelen.. Want het blijkt dat door de kritische houding van steeds meer medische vakmensen, steeds meer indicaties en bewijzen aantonen: Er zijn grote twijfels over het beschermende effect. En de gevaren waarvoor vaccinaties zouden moeten beschermen, zijn niet in verhouding met de bijwerkingen! Dit is vooral dramatisch bij kinderen!

Vaccins: sinds 1972 van 1 naar 34!

In Duitsland groeide het aantal vaccindoses in het eerste levensjaar sinds 1972 van 1 naar 34!  Maar.. Tegelijkertijd explodeerde het aantal chronische ziekten bij kinderen: Reuma, kanker; maar vooral allergieën, gevoeligheid voor infecties, en gedragsproblemen zoals AD(H)D. Oorzaak van deze ‘chronische aandoeningen’, volgens heel veel medische vaklieden, zijn de additieven in de vaccinaties. Deze zouden leiden tot een chronische ontregeling van het immuunsysteem; niet zo’n vreemde gedachte, als je bedenkt dat een vaccin ‘volgeladen’ zit met vreemde stoffen. (kijk HIERnaar wetenschappelijk-medisch onderzoeksschandaal van deze week)

Daarbij zijn het vooral de aluminium bevattende adjuvanten. Omgerekend naar lichaamsgewicht bevat een zuigelingenvaccin veel meer aluminium, dan een vaccin voor volwassenen! Bijvoorbeeld een zesvoudige vaccinatie met het middel Infanrix-Hexa bevat -in verhouding met het lichaamsgewicht- het 23-voudige aan aluminium, vergeleken met Twinrix, een vaccin voor volwassenen..!

Een nieuwe film ‘Wir impfen nicht!’ (‘Wij vaccineren niet!’) laat zien dat er van de toelating van de vaccins tot aan de omgang met de bijwerkingen enorme misleiding gaande is. Belangrijk voor het behoud van de gezondheid is niet een volledig ingevulde vaccinatiekaart; maar schoon water, gezonde voeding en een organisme dat vrij is van giftige stoffen. Steeds meer mensen zeggen daarom: “WIJ VACCINEREN NIET!” ‘Wir impfen nicht’

Een oprechte documentaire over mythes en waarheid van de vaccinatiecampagnes. De film heeft een duur van 100 minuten en kan als DVD (HIER) worden besteld. Deze film is inmiddels, door de Nederlandse Stichting VaccinVrij vertaald en van ondertiteling voorzien door Mara van deze Stichting Vaccinvrij. Binnenkort is de voorvertoning van deze docu in het Centrum De Roos in Amsterdam. Wil je erbij zijn, klik dan even op deze link en geef je op! HIER

INFORMEER JEZELF!

 Geplaatst in Nieuws Gelabeld met FarmacieGezondheidMachtseliteMediaPolitiekVaccinatiesWetenschapKopieer URL

Reacties

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here