Home Situatie in Nederland Rechtsongelijkheid

Rechtsongelijkheid

Behoort u tot de circa 2 miljoen Nederlanders die gebruikmaken van de complementaire en alternatieve geneeskunde? Staat u net als naar schatting 85 procent van onze bevolking sympathiek tegenover deze geneeswijzen? Maak u dan sterk tegen een overheid die u ongelijk behandelt. Laten we de krachten bundelen om deze rechtsongelijkheid aan de kaak te stellen.

Privileges

Op bijna iedere pagina van deze website leest u hoe de overheid met twee maten meet. Daardoor creëert zij rechtsongelijkheid. De reguliere geneeskunde geniet in wet- en regelgeving een duidelijke voorkeursbehandeling. De CAM-geneeskunde heeft dat privilege niet. Daarvan worden de bovengenoemde 2 miljoen Nederlanders de dupe.

‘Homeopathische verdunningen?
Ach, daar zit toch niets meer in! Dat kan niet werken!
Niettemin … we verbieden het!’

Open brief

Op 18 oktober 2011 heeft oud-rechter mr. N.H. de Vries een Open Brief aan De Minister Van VWS gestuurd over de plaatsbepaling van CAM tegenover de reguliere geneeswijzen. De Minister van VWS heeft mr. De Vries geantwoord bij brief dd. 23 december 2011, waarvan de tekst hierna integraal is opgenomen. Tenslotte heeft mr. De Vries op deze brief gereageerd met een open antwoord aan de Minister van VWS dd. 5 januari 2012 waarvan de inhoud hier eveneens is weergegeven. Bekijk hier de correspondentie tussen mr. N.H. de Vries en de Minister van VWS »

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here