Home natuurlijk-anders Minder mensen halen griepprik

Minder mensen halen griepprik

0
Minder mensen halen griepprik

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar is sprake van een daling het aantal mensen dat een griepprik haalt. Dat blijkt uit onderzoek van IQ healthcare, onderdeel van het Radboudumc, in opdracht van het RIVM.

Toen een aantal jaren geleden het Radboud UMC publiceerde dat uit een wetenschappelijk onderzoek was gebleken dat de griepvaccinatie bewezen niet werkte (bij een dubbelblind groep van 150 kinderen) was de stelling: Als met de huidige kennis de griepvaccinatie ingevoerd zou moeten worden zou dit zeker niet gebeuren.

Dhr. R. Coutinho van het RIVM stelde destijds dat je de mensen niet de griepvaccinatie af kon nemen omdat ze er immers zo aan gewend waren (voor €60 miljoen per jaar). Gelukkig blijkt zeker de oudere Nederlander verstandiger en is het percentage mensen dat zich laten vaccineren gedaald van 71,5% naar 59,6%. Er is immers nooit een wetenschappelijk bewijs geweest voor de werkzaamheid van de griepprik en logisch nadenkend kan het, vanwege de allang weer gemuteerde virussen, ook helemaal niet werken.

De vraag of de toxische stoffen die zich in de vaccins bevinden ook schade aan de kwetsbare patiënt kunnen berokkenen blijft gemakshalve onbeantwoord. Alles wat positief werkt heeft immers ook een schaduwzijde. Deze wordt kennelijk niet meegewogen en mag zo het lijkt zeker niet benoemd worden.

De oplossing is even simpel als doelmatig. Wees zuinig op je lichaam, ondersteun je afweersysteem met natuurlijke middelen en reken zo op voorhand al af met deze ziekteverwekkers die je gezondheid kunnen bedreigen.

Het is duidelijk; het kan natuurlijk anders.

Reacties

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here