Home Daarom Keuzevrijheid

Daarom Keuzevrijheid

Jaarlijks gaan circa 2 miljoen mensen naar een homeopaat, een natuurgeneeskundige, een osteopaat, een acupuncturist, antroposofische geneeskunde etc. Misschien bent u een van die 2 miljoen mensen. U maakt dan gebruik van de complementaire alternatieve gezondheidszorg, kortweg CAM geheten. Als het aan de overheid ligt, wordt uw keuze hierin steeds meer aan banden gelegd, tot u straks mogelijk niets meer te kiezen hebt. Daarom deze website Keuzevrijheid.nl.

Inperkend beleid

Schattingen wijzen erop dat 85 procent van de totale Nederlandse bevolking sympathie heeft voor de complementaire gezondheidszorg. Omdat de daar aangeboden behandelmethoden hen hebben geholpen. Maar de overheid wil daar niet van weten en voert een inperkend beleid.

Krachtig signaal

Tot nu toe kunt u uw mening over en wensen voor CAM niet kenbaar maken aan de overheid. Deze website brengt daar verandering in. Samen met u kunnen wij een krachtig signaal aan de overheid geven. Want het mag niet zo zijn dat de overheid mag bepalen welke zorg de patiënt kiest. Zij mag alleen voorwaarden scheppen voor een goede zorg. De keuze voor een arts, therapeut of therapie is een individuele vrije beslissing op basis van grondwettelijk recht. Contact over dit initiatief? info@keuzevrijheid.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here