Politieke partijen, beken kleur!

Naar schatting 85 procent van de Nederlandse bevolking staat sympathiek ten opzichte van de complementaire en alternatieve geneeskunde zoals homeopathie, osteopathie, natuurgeneeskunde en acupunctuur. Deze vorm van geneeskunde mag je dus maatschappelijk geïntegreerd noemen. Maar nìet als het aan de overheid ligt. Zij kiest er juist voor verder te gaan met een onbetaalbare medicalisering van Nederland. Hoog tijd voor de politieke partijen om kleur te bekennen!

Nog duurder

Hoewel de kosten in de zorg nu al torenhoog zijn, kiest de overheid ervoor om nog intensiever op de ingeslagen weg door te gaan. Terwijl het anders kan. De natuurlijke geneeswijzen zijn goedkoop, effectief en mensvriendelijk want niet schadelijk en zonder bijwerkingen. Maar de overheid weigert de natuurlijke geneesmiddelen in haar beleid mee te wegen.

Standpunten op website

Wij hebben alle politieke partijen verzocht om hun standpunt ten aanzien van de complementaire en alternatieve geneeskunde aan ons mee te delen. Wij publiceren de standpunten op deze pagina. Zo ziet u welke politieke partij het beste opkomt voor de natuurlijke behandeling van uw gezondheidsproblemen. Bekijk hier de standpunten »