Beter vergoeding natuurlijke behandelingen

Vindt u ook dat de vrije keuze voor een natuurlijke behandeling moet blijven bestaan? En deelt u de mening dat de overheid en zorgverzekeraars deze keuze juist moeten stimuleren in plaats van inperken?

Kom in actie voor een vrije keuze en betere vergoedingen voor natuurlijke behandelingen. Laat uw zorgverzekeraar dan weten dat u als klant een andere houding jegens natuurlijke geneeswijzen van hen verwacht.

Hoe werkt het?

Op deze pagina vindt u een eenvoudig formulier waar u uw zorgverzekeraar kunt selecteren. Vervolgens vult u uw gegevens in en daarna kunt u kiezen om de brief te printen of direct per e-mail naar uw zorgverzekeraar te sturen. Hoe meer brieven ze krijgen, hoe serieuze ze het zullen nemen, dus deel dit initiatief met uw familie, vrienden en kennissen!

Wat willen we bereiken?

Wij willen dat natuurlijke behandelingen de erkenning krijgen die ze verdienen. Daarom zullen we, met uw steun, politiek én zorgverzekeraars laten weten dat het anders kan. We gaan voor een lagere premie voor hetzelfde pakket of een zelfde premie maar met meer vergoedingen. En daar is uw hulp bij nodig!

Vul dus ook uw gegevens in en stuur de brief naar uw zorgverzekeraar!

Dank voor uw steun!

Team Keuzevrijheid

Volg ons en blijf op de hoogte!

---